My Diary

My photo
inilah tempatnye...untk saye luahkan, dan ceritakan segalanya......semoga apa yang terpendam semakin ringan...yang tergalas semakin hilang....yang hilang biar la hilang buat selama2nyer....insyaallah....i'tiraf

Friday, February 3, 2012

This Entry Is About You "Sayang" x)

AWAK.....


Assalamualaikum .. emph .. hari jumaat yang penuh barakah ni saye rase nyaman jer .. pegi solat jumaat tadi pun mendung jer langit .. sejuk jer .. hati pun tenang .. tapi .. dalam ketenangan saye rase agak sedih jugak .. sedih sebab risaw kan awak .. awakkk .. kenapa awak degil jugak pegi keluar after sekolah even awak nak beli barang sekali pun?? hmm .. actually saye bukan nak marah n tak kasi awak keluar beli barang .. tapi .. masalah nye sekarang .. saye risaw kan awak .. dah laa semalam balik 4petang .. lepas 2 malam tuisyen smpai kol 10 .. n then balik siapkan keje rumah sume .. berjaga sampai kol 3pagi .. haa .. lepas 2 pukul 5pg dah bangun n pegi sekolah .. bagus ke 2?? saye risaw nanti awak tak sehat n sakit .. saye nak awak balik after sekolah coz nak awak balik .. rehat+tido .. awak tak cukup rehat .. karang awak sakit .. saye yang risaw .. im sorry .. but im really care about you .. emm lagi satu saye nak bagi tau awak :)

I love three things, the Sun, the Moon, and You, The Sun for a day, the Moon for a night, and You FOREVER.


Itulah yang saye nak awak tau .. awak jage la diri elok2 ye .. rehat tu penting sangat awak .. :) n pasal LELAKI yg saye cerita sebelum ni .. rupa2nya awak tau ye?? hee awak stalker FB saye jugak kan .. hahaha .. terime kasih .. ingat kan awak tak tau pasal ni .. yelaa kan orang BUSY MEMANJANG .. hee .. ahaa!! tak lame lagi birthday saye .. haha .. tangan tu jangan nak menggedik menggatal beli bukan2 .. n habiskan duit lepas tu bagi kat saye .. JANGAN MENGGEDIK okay .. haha .. nanti saye sambung lagi  pasal birthday esok hari yer .. dah panjang sangat ni .. nanti takde sape nak bace .. haha .. 1 more !! nak bagi tau awak !!

"ONLY YOU, YOU ARE THE ONLY THING I WILL SEE FOREVER. IN MY EYES, IN MY WORDS, AND EVERYTHING I DO.SAYANG"

2 comments:

  1. untung lah ' awak ' sebab ada orang care and sayang . :)
    how romantik okay . :D

    ReplyDelete